Szente Sándor parkettás weblapja ( A hely ahol a fa új életre kel!)

  
2009. február 09. hétfő, 01:07

 

 

Ez a szakmai weblap a parkettas.hu, egy felhasználó barát, oldal, amely folyamatosan alkalmazkodik az Ön igényeihez, és naprakészen tájékoztatja a kedves olvasót, tanácsot ad, a parkettás szakmában használatos anyagokat véleményez, és ajánl. Nem csak a munkánkra fordítunk nagy figyelmet, hanem arra is hogy Ön kedves olvasó, esetleg leendő ügyfelünk, nehogy a lakásfelújítás folyamán mellé fogjon. Fontosnak tartjuk a tájékoztatást azokban a dolgokban amiben mi "otthon vagyunk". Véleményezni fogunk, tapasztalataink alapján, pl: parketta lakkokat, ragasztókat, szakmai megoldásokat annak érdekében, hogy Ön is tisztán lásson, mielőtt hozzákezd álamai megvalósításához. Továbbá várom azokat a leveleket amelyekben megírják, hogy mit hiányolnak a weblapomról, vagy esetleg milyen témáról írjak még, mi legyen a weblapon látható, olvasható.


Átterveztem a weblapomat, talán áttekinthetőbb, nekem mindenképp jobb mert on-line szerkesztem. Önöknek is jobb talán, mert ha megfigyelik, minden cikk felett jobbra fent vannak ikonok, amelyek a következő célokra használhatók. Van egy pdf. ikon, amire ha ráklikkel, a cikket átszerkeszti egy pdf fájlba, ez esztétikusabb, és nyomtatható. Ha nem kíván a monitor előtt olvasni, mert pl. nincs rá ideje, vagy munkahelyéről haza akarja vinni az olvasnivalót amelyet később nyugodtan átböngézhet, vagy ismerősnek megmutathat. A középső nyomtatási ikon,  azonnali kinyomtatást szolgálja. A levél ikon pedig, ha ráklikkel, elküldheti ismerősének a cikket emailben, mint érdekessége, vagy ajánlásnak, csak ki kell töltenie a feladót, és kinek címezi a cikket. Remélem hasznukra válik.

 
Copyright. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másolása a szerző engedélye nélkül tilos! Ez a tiltás, ugyanazon tevékenységet folytató kollégákra fokozottan érvényes!