Szente Sándor parkettás weblapja ( A hely ahol a fa új életre kel!)

  

Kapcsolatfelvétel:

 


 Szente Sándor EV.

Tel: 06 20 444-7295

email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Este 7-8 óráig felveszem a telefont....

 

 


 

Javaslat:

Amikor először beszélek valakivel, mindig azt javaslom, hogy ha küld nekem emailt, akkor a levél tartalmazzon egy mobil, vagy vezetékes telefonszámot amelyen elérhetem, időpont egyeztetés céljából, valamint legyen benne a lakás címe, ahol a munkát kell végezni. Pár mondatban utaljon az előzetes telefon beszélgetésünk tartalmára. ( az Ígért találkozó, szemle, időpontja, a várható munka megnevezése, várható kezdése.) Ez nagyban megkönnyíti a beazonosítást, és a kinyomtatott e-maillel a kezemben, keresem fel.

Napközben, ha telefonon keres, csengessen sokáig, mert a gépek zajától nehezen hallható a csengő telefon! Vagy próbálja meg később is.

Köszönöm! 

________________________________________________________________________________________________________________________________________


_______________________________________________________________________________________________________________________________________ 

 
Copyright. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másolása a szerző engedélye nélkül tilos! Ez a tiltás, ugyanazon tevékenységet folytató kollégákra fokozottan érvényes!