Szente Sándor parkettás weblapja ( A hely ahol a fa új életre kel!)

  
2009. február 08. vasárnap, 14:51

Minőségi csaphornyos parketták !  


Azoknak a megrendelőknek javaslom ezt az oldalt akik  úgy gondolják, hogy még mindig a csaphornyos parketta az igazi, és nem érik be a mostanában divatos, laminált parketta "minőséggel". A csaphornyos parketta nem olcsó tétel, de hosszú távon gondolkodva, még mindig ez a legjobb, megoldás,  nem beszélve az esztétikai szépségéről ami kárpótol minket, s feledteti az árát. Ezét kínálok nagyo jó minőségű csaphornyos parkettákat kedvezőbb áron. A farketta megmunkálása hibátlan anyagában osztályozásában szabványos! Fotókkal illusztrálva. A parketták a mi égjajlati viszonyunkhoz vannak 8-9%-ra leszárítva, tehát egy normál klímájú lakásban azonnal rakható. (pátratartalom 45-65%)

Eladási arány: 100%

Anyagmintákkal rendelkezem és vásárlás előtt, ezek természetesen megtekinthetők, (házhoz viszem).


Sok megrendelőm élt ezzel a lehetőséggel.


Fafajta:  Tölgy , Kőris,


Osztályozás:   I. o. " Natúr"  7.800.- Ft helyett 6.600.- Ft/ m2  Szállítva!

 

Érdeklődjön: 06 20 444-7295

_____________________________________________________________________________________

 

Rusztikus Tölgy.

A képen jól látható a parketták egymáshoz való "zárása" kapcsolódása hézag nélkül a teljes hosszon. Olyan mint egy összeragasztott aztallap.A keresztbe fordított parketta azt jelzi, hogy a lécek derékszögesek, tehát szépen le lehet rakni, nem "törik" ki a sor rakás közben.  Parketta vásárláskor ez legyen a két fő szempont! 

    

___________________________________________________________________________________________________________________

 

 
Copyright. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másolása a szerző engedélye nélkül tilos! Ez a tiltás, ugyanazon tevékenységet folytató kollégákra fokozottan érvényes!