Szente Sándor parkettás weblapja ( A hely ahol a fa új életre kel!)

  
2015. május 06. szerda, 18:12

Specialitásaink

( Tornatermek felújítása)
 
 
Specialitásaink közé tartozik a tornatermek parkettáinak felújítása. Erősségünk ebben a munkában az 5 rétegű lakkozás, amely csak kivitelezésében tér el az átlagtól, árban viszont nem. Cégünk, iskoláknak, óvodáknak jelentős kedvezményt biztosít. A másik fontos szempont, hogy az 5 rétegű lakkozásból két réteg hidegkötésű műgyantából áll, amely maximális tartósságot, biztosít. A pályavonalak visszafestésében komoly speciális céggel vagyunk kapcsolatban, aki minden szabványban megfelelő tudással információval rendelkezik. Korszerű technikájával, festékanyagával hozzájárul sikereinkhez. Csak kizárólag 2K lakkokkal dolgozunk amely kopásállóság 10-es skáláján az előkelő 10-es értéket képvisel. Szinkronban a vonalfestőkkel olyan síma felületet biztosítunk, hogy maga a vonalfestés technikája könnyen kivitelezhető. 
Meglepően rövid határidővel dolgozunk, amellett a minőség a fő irányvonal. Több csiszológépgarnitúrával rendelkezünk, amely gyorsaságunkat segíti.
Polírozó technikánkal megfelelően előkészített parkettán szebben adja vissza a fa eredeti szépségét! 
 A pályavonalak a parketta lakkok 3. rétege után kerül felfestésre. A további két réteg biztosítja a vonalak tartósságát kopás ellen.
 
___________________________________________________ 
 
 
A fent leírtak a pályvonalak festésétől eltekintve Iskolák tantermeire, közintézményekre ugyanúgy vonatkoznak! 
 
   
   
   
 
 
Copyright. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másolása a szerző engedélye nélkül tilos! Ez a tiltás, ugyanazon tevékenységet folytató kollégákra fokozottan érvényes!