Szente Sándor parkettás weblapja ( A hely ahol a fa új életre kel!)

  

Kapcsolatfelvétel:

 

(FLOOR 2000 Bt.)

 Szente Sándor

Tel: 06 20 444-7295

email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Este 7-8 óráig felveszem a telefont....

http://www.facebook.com/Floor2000Bt

 


 

Javaslat:

Amikor először beszélek valakivel, mindig azt javaslom, hogy ha küld nekem emailt, akkor a levél tartalmazzon egy mobil, vagy vezetékes telefonszámot amelyen elérhetem, időpont egyeztetés céljából, valamint legyen benne a lakás címe, ahol a munkát kell végezni. Pár mondatban utaljon az előzetes telefon beszélgetésünk tartalmára. ( az Ígért találkozó, szemle, időpontja, a várható munka megnevezése, várható kezdése.) Ez nagyban megkönnyíti a beazonosítást, és a kinyomtatott e-maillel a kezemben, keresem fel.

Napközben, ha telefonon keres, csengessen sokáig, mert a gépek zajától nehezen hallható a csengő telefon! Vagy próbálja meg később is.

Köszönöm! 

________________________________________________________________________________________________________________________________________


_______________________________________________________________________________________________________________________________________ 

 

Fontos lehet!

Amit érdemes megfogadni

Ki olvas minket

Oldalainkat 299 vendég böngészi

Névnap

Ma 2020. január 20., hétfő, Fábián és Sebestyén napja van. Holnap Ágnes napja lesz.
Copyright. Minden jog fenntartva. A weboldal tartalmának másolása a szerző engedélye nélkül tilos! Ez a tiltás, ugyanazon tevékenységet folytató kollégákra fokozottan érvényes!